;




آشپزخونه سپیده
سفارش غذا دسر و پیش غذا


کلوچه دزفولی (کلوچه خرمایی)
مواد لازم

آرد...................................۱ کیلو

شیر.................................۱ لیوان ( از این لیوان دسته دارا)

شکر.................................۲ ق غ

روغن................................۱ لیوان (از این لیوان دسته دارا)

بکین پودر..........................۱ ق چ

زیره...................................۱ ق غ

خرما.................................۱۵ عدد

دارچین و رازیانه.................کمی

کره....................................۲۰ گرم ( اختیاری)

۱-هسته خرما را میگیریم و با دارچین و رازیانه و کره روی حرارت تقت میدیم تا نرم بشه

۲-شیر + شکر را روی حرارت قرار میدیم در حدی که شکر در شیر حل بشه و شیر ولرم بشه

۳-آرد + روغن + زیره + شیر + بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و خمیر کلوچه را درست میکنیم

۴- از خمیر اندازه یک نارنگی بر میداریم و در دست پهن میکنیم و ۱ گلوله خرما اندازه ۱ گوجه سبز وسط خمیر قرار میدیم و خمیر را دوبار گلوله میکنیم و با وردنه پهن میکنیم

۵- با چنگال ( وسیله اصلی اسمش سک سک هست) روی کلوچه را سوراخ میکنیم

۶-در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه و بعد کلوچه را بر عکس میکنیم تا طرف دیگه هم بپزه به مدت ۵ دقیقه

                                    ...................نوش جان.....................

 



:: موضوعات مرتبط: شیرینی و بیسکویت و خاگینه (45 )
نوشته شده توسط سپیده در جمعه ۱۳۹۱/۰۴/۲۳

.:: ::.





Powered By RezaAlavi.Ir Copyright © 2009 by puriahelena
This Template By theme-designer.com

منوی اصــــلی -------------------- Menu

دربــــــــــــــاره -------------------- About

سلام ..
به وبلاگ آشپزخونه سپيده خوش اومديد.
وبلاگ آموزشی و سفارش
سفارش هرگونه غذا دسر و پیش غذا
شماره تماس : ۰۹۳۸۰۹۶۲۸۳۶

آدرس ايميل من: sepideh.shafieifar@gmail.com
این وبلاگ در تاریخ 1391-06-08 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

موضوعات -------------------- Categories

دوستـــــــــــان -------------------- Links

آرشـــــــــیو -------------------- Archive

پیشـــــین -------------------- Previous

دیگر مــــوارد -------------------- Others

امکانات جانبی
RezaAlavi.Ir