آشپزخونه سپیده

کلوچه دزفولی (کلوچه خرمایی)

نویسنده : سپیده | تاریخ : 9:42 بعد از ظهر - جمعه 1391/04/23

مواد لازم

آرد...................................۱ کیلو

شیر.................................۱ لیوان ( از این لیوان دسته دارا)

شکر.................................۲ ق غ

روغن................................۱ لیوان (از این لیوان دسته دارا)

بکین پودر..........................۱ ق چ

زیره...................................۱ ق غ

خرما.................................۱۵ عدد

دارچین و رازیانه.................کمی

کره....................................۲۰ گرم ( اختیاری)

۱-هسته خرما را میگیریم و با دارچین و رازیانه و کره روی حرارت تقت میدیم تا نرم بشه

۲-شیر + شکر را روی حرارت قرار میدیم در حدی که شکر در شیر حل بشه و شیر ولرم بشه

۳-آرد + روغن + زیره + شیر + بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و خمیر کلوچه را درست میکنیم

۴- از خمیر اندازه یک نارنگی بر میداریم و در دست پهن میکنیم و ۱ گلوله خرما اندازه ۱ گوجه سبز وسط خمیر قرار میدیم و خمیر را دوبار گلوله میکنیم و با وردنه پهن میکنیم

۵- با چنگال ( وسیله اصلی اسمش سک سک هست) روی کلوچه را سوراخ میکنیم

۶-در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه و بعد کلوچه را بر عکس میکنیم تا طرف دیگه هم بپزه به مدت ۵ دقیقه

                                    ...................نوش جان.....................

 


دسته بندی : شیرینی و بیسکویت و خاگینه (45 )


 

آخرین مطالب

» سلام... ( شنبه 1393/07/12 )
» کلاس آموزش شیرینی های عید ( شنبه 1393/11/04 )
» سفارش ( چهارشنبه 1393/10/24 )
» سفارش غذای تولد ( یکشنبه 1393/10/14 )
» نظر خصوصی ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش یخچال عروس ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش شب یلدا ( شب چله) ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش کیک تولد ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش حلوا ( دوشنبه 1393/09/24 )
» سفارش مهمانی ( یکشنبه 1393/09/02 )
» سفارش سمبوسه ( شنبه 1393/08/24 )
» سفارش سمبوسه ( شنبه 1393/07/26 )