;




آشپزخونه سپیده
سفارش غذا دسر و پیش غذا


تارت مغزها ( آجيلي )
مواد لازم

كره.............................۱۰۰ گرم

آرد.............................۲۰۰ گرم

تخم مرغ....................۱ عدد

شكر..........................۱ ق غ

مغز (بادام و پسته و تخمه)...روی هم ۷ ق غ

مربا (انجیر)................۲ ق غ

۱- كف قالب تارت را چرب مي نماييم ( همون قالب کیک یزدی هم میتونی باشه)

۲- آرد و شكر را در يك كاسه ريخته و كره سرد خرد شده به آن مي افزاييم وبا نوك انگشتان مخلوط مي كنيم تا به صورت خرده نان در بيايد

۳- تخم مرغ را به ان اضافه مي كنيم و دوباره با نوك انگشت مواد را مخلوط مي كنيم تا خمير لطیفی به دست بیاد

۴-.خمير را كف قالب پهن مي كنيم و با چنگال چند سوراخ كف آن ايجاد مي كنيم و نيم ساعت در يخچال قرار مي دهيم 

۵- بعد از يخچال بيرون آورده ويك كاغذ روغني روي آن انداخته ، مقداري حبوبات  یا سنگ روي آن مي ريزيم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقيقه قرار مي دهيم  در این بین مغزها ( بادام و پسته و تخمه ) را با ۲ ق غ از مربای مورد نظر ( من از انجیر استفاده کردم ) مخلوط میکنیم

۶- از فر در آورده و كا غذ محتوي حبوبات یا سنگ  را برداشته و از مواد درست کرده از مغزها داخل خمیر میریزیم و دوباره ۲۰ دقيقه در فر قرار مي دهيم تا خمير طلايي و آماده شود

 

تارت بسیار خوشمزه ای است

             

                                              .............نوش جان............



:: موضوعات مرتبط: تارت ها ( 5 )
نوشته شده توسط سپیده در پنجشنبه ۱۳۹۱/۰۶/۲۳

.:: ::.





Powered By RezaAlavi.Ir Copyright © 2009 by puriahelena
This Template By theme-designer.com

منوی اصــــلی -------------------- Menu

دربــــــــــــــاره -------------------- About

سلام ..
به وبلاگ آشپزخونه سپيده خوش اومديد.
وبلاگ آموزشی و سفارش
سفارش هرگونه غذا دسر و پیش غذا
شماره تماس : ۰۹۳۸۰۹۶۲۸۳۶

آدرس ايميل من: sepideh.shafieifar@gmail.com
این وبلاگ در تاریخ 1391-06-08 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

موضوعات -------------------- Categories

دوستـــــــــــان -------------------- Links

آرشـــــــــیو -------------------- Archive

پیشـــــین -------------------- Previous

دیگر مــــوارد -------------------- Others

امکانات جانبی
RezaAlavi.Ir