آشپزخونه سپیده

بیسکوئیت شکری ( روز دختر مبارک )

نویسنده : سپیده | تاریخ : 4:28 بعد از ظهر - سه شنبه 1391/06/28

مواد لازم

روغن ............................. ۱۶۰ گرم ( من از مایع استفاده کردم ولی بهتره از جامد لادن استفاده کنید)

شکر .............................. ۷۰ گرم

شربت بار ........................ ۱ ق غ ( میتونید به جاش از شربت مرباهای بی رنگ مثل بالنگ یا انجیر استفاده کنید)

تخم مرغ ......................... ۱ عدد

وانیل .............................. یک دوم ق چ

آرد ................................. ۳۰۰ گرم


۱-  روغن را با شکر زده تا نرم شود  (حدودا  ۳ دقیقه با دور متوسط همزن )

۲-  شربت و تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید

۳-  آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنی.

۴-خمیر رو جمع میکنیم و در حدی که یکدست بشه ورز میدیم


خمیر در کیسه گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود

http://s5.picofile.com/file/8116191542/13786271202.jpg
۵- خمیر رو که از کیسه درآوردید یه کاسه منتقل کنید و یه ۲تا۳ قاشق آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد

۶- خمیر رو بین۲ تا نایلون پهن میکنیم و به صورت مستطیلی برش میزنیم

۷- روی شیرینی ها رو سفیده تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت بپاشید. اگه دوست داشتید میتونید یه کمی هم پودر پسته یا پودر نارگیل  بپاشید

http://s5.picofile.com/file/8116191626/13786271203.jpg

در فر از قبل گرم شده با ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه

     http://s5.picofile.com/file/8116191492/13786271201.jpg    


                                            ..............نوش جان...............


دسته بندی : شیرینی و بیسکویت و خاگینه (45 )


 

آخرین مطالب

» سلام... ( شنبه 1393/07/12 )
» سفارش سینی اردور و سمبوسه ( شنبه 1393/11/11 )
» کلاس آموزش شیرینی های عید ( شنبه 1393/11/04 )
» سفارش ( چهارشنبه 1393/10/24 )
» سفارش غذای تولد ( یکشنبه 1393/10/14 )
» نظر خصوصی ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش یخچال عروس ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش شب یلدا ( شب چله) ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش کیک تولد ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش حلوا ( دوشنبه 1393/09/24 )
» سفارش مهمانی ( یکشنبه 1393/09/02 )
» سفارش سمبوسه ( شنبه 1393/08/24 )