آشپزخونه سپیده

کشک بادمجان مجلسی

نویسنده : سپیده | تاریخ : 1:11 بعد از ظهر - سه شنبه 1392/12/13

خب برای موادش:

بادمجان کوچک ......................15 عدد

گوشت چرخکرده.....................100 گرم

پیاز متوسط.............................2 عدد

سیر.....................................3 حبه

کشک .................................2 تا 3 قاشق پر ( البته بعضی کم کشک بعضی هام پر کشک دوست دارن)

نعنا داغ..................................2 ق غ

زعفران..................................2 ق غ

سفیده تخم مرغ.......................1 عدد

نمک و فلفل و ادویه کبابی و دارچین

1- اول از همه بادمجونامونو سرخ میکنیم.

برای این که بادمجون روغن کمی ببره یک سفیده تخم مرغ را در ی کاسه میریزیم و با چنگال هم میزنیم تا از لختی در بیاد و بعد نصف ق غ زعفران داخلش میریزیم ، حالا بادمجونا روتوی سفیده میغلتونیم و بعد سفیده اضافه رو ازش جدا میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم ... به این روش هم بادمجون روغن کمتری میگیره هم به صرفه و کم هزینه میشه


http://s5.picofile.com/file/8115661342/IMG_4633.jpg

http://s5.picofile.com/file/8115661442/IMG_4635.jpg

تا اینجا بادمجونا سرخ شد

2- من برای پیاز داغ ، یک پیاز داغ عسلی میخواستم .میتونید پیاز داغ کریسپی هم درست کنید ولی عسلی برای من بهتر بود. من از رنده broner استفاده میکنم( خدایی رنده خوبیه)

http://s5.picofile.com/file/8115661468/IMG_4636.jpg

http://s5.picofile.com/file/8115662434/IMG_4637.jpg

3-کمی از پیاز داغو بر میداریم و بقیه رو با گوشت چرخ کرده تفت میدیم. زردچوبه و نمک هم اضافه میکنیم

http://s5.picofile.com/file/8115662618/IMG_4638.jpg

4- حالا گوشت  بادمجون ها را با هم مخلوط میکنیم و با گوشت کوب برقی میکس میکنیم میتونید با گوشت کوبم بکوبید ولی با گوشت کوب برقی کار راحته.

5-روی موادمون دارچین ، 1 ق غ زعفران ، نمک و فلفل سیاه میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8115663492/IMG_4639.jpg

6- 2 ق غ کشک هم میریزیم و هم میزنیم و یک ق غ دیگرو برای تزئین استفاده میکنیم

خب برای تزئین من یک طرح شلوغ کشیدم دیگه این سلیقه ایی هست .

من قسمتی از کشکو ساده قسمتی هم زعفرانی کردم.

نعنا داغو . سیر داغ و پیاز داغ و گردو هم که برای تزئین لازم میشه


http://s5.picofile.com/file/8115660918/IMG_4642.jpg



دسته بندی : غذاهای محلی ( 6 )


 

آخرین مطالب

» سلام... ( شنبه 1393/07/12 )
» سفارش سینی اردور و سمبوسه ( شنبه 1393/11/11 )
» کلاس آموزش شیرینی های عید ( شنبه 1393/11/04 )
» سفارش ( چهارشنبه 1393/10/24 )
» سفارش غذای تولد ( یکشنبه 1393/10/14 )
» نظر خصوصی ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش یخچال عروس ( شنبه 1393/10/13 )
» سفارش شب یلدا ( شب چله) ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش کیک تولد ( شنبه 1393/10/06 )
» سفارش حلوا ( دوشنبه 1393/09/24 )
» سفارش مهمانی ( یکشنبه 1393/09/02 )
» سفارش سمبوسه ( شنبه 1393/08/24 )